Almelo
32-40 uur

Recruitment Consultant

Ik heb interesse!
Of eerst een vraag? Stuur een appje:
Stel een vraag via Whatsapp!

Ben jij bekend met de recruitmentwereld? Ben jij toe aan een meer verantwoordelijke salesfunctie? Wil jij meedenken en beslissen binnen bestaande processen? Krijg jij energie om mooie klanten door heel Nederland te bedienen? Of heb jij ambities om door te kunnen groeien naar een leidinggevende functie?

Sprintto geeft jou alle ruimte te kunnen excelleren. Wij zijn een jong bedrijf met eindeloze ambities en bouwen aan een merk die voor vernieuwing zorgt in de recruitmentbranche. Beantwoord jij de (meeste) bovenstaande vragen met een JA?!

Laat het ons weten en wij komen graag in gesprek met jou!

Wat mag jij van

Sprintto

verwachten?

Wat mag je van ons verwachten?

 • Perspectief op de toekomst. Bij ons krijg je de kans om aan jouw eigen toekomst te werken en zijn er voldoende mogelijkheden om intern door te groeien binnen Sprintto;
 • Een mooi salaris die passend is bij de mate van jouw ervaring;  
 • Wanneer je levert staat daar een financiële bonusregeling tegenover;  
 • Een laptop en telefoon van de zaak;  
 • Voldoende kansen en ondersteuning om je naar eigen wens door te ontwikkelen;  
 • Sprintto ondersteunt financieel om jouw fit te laten blijven;
 • Jaarlijkse 25 vakantiedagen + ADV dagen;  
 • Een werkweek van 32- tot 40 uur.  

Een hecht team in Amsterdam waar ze je met open armen verwelkomen;
Een afwisselende functie waarin je dagelijks zorgt voor een complete orderverwerking voor onze luchtvracht;
In het ‘on board’ traject word je intern opgeleid en ingewerkt om Forward specialist te worden wanneer je niet beschikt over directe ervaring;
De werkdagen starten tussen 8:00 en 9:30 uur, maar is in overleg met de direct leidinggevende, enigszins flexibel.

Wat neem jij mee?

 • Sales is een grote passie en je krijgt energie van contactlegging met klanten;  
 • Je kunt goed zelfstandig werken en weet om te gaan met de vrijheid die wij jou bieden;  
 • Je hebt een doelgerichte instelling;
 • Ambitie om door te groeien in ons bedrijf;
 • Je hebt kennis van- of affiniteit met de recruitmentwereld;  
 • Je bent ambitieus, commercieel gedreven en weet iemand te overtuigen;
 • Je bent een ondernemend persoon;
 • Je beschikt minimaal over een Hbo werk- en denkniveau.

Jouw uitdaging!

 • Krijg jij een lach op jouw gezicht als jij een nieuwe klant aan Sprintto hebt weten te binden? Krijg jij energie door constant op zoek te zijn naar nieuwe kansen? Heb je ervaring met het verbinden van kandidaten aan bedrijven, en ben jij overtuigd dat de recruitmentwereld constant in beweging is? Kom dan een keer langs voor een kop koffie (of thee natuurlijk).
 • Onze deur staat altijd open wanneer jij jezelf wil richten op new business door in contact te komen met nieuwe bedrijven. We pakken dit aan door middel van call-to-action, geautomatiseerde mailing en netwerken.
 • Daarnaast beschik je over de laatste trends en ontwikkelingen in de recruitmentwereld en weet je als geen ander welke stappen je moet doorlopen om een kandidaat aan een bedrijf te binden.  
 • Door sales en recruitment te combineren weet jij de klant te transformeren naar een partner van Sprintto. Samen gaan we werken aan de toekomst van Sprintto en onze partners!

Hoe ziet jouw werkdag
er straks uit?

8:30

Jouw werkdag start - samen met jouw collega's - met een lekker bakje koffie (of thee). Gezamenlijk lopen we de dag door om te bespreken wat er speelt en welke leads op opvolging wachten.

10:00

Overleg met salesteam. De (lopende) leads worden besproken, doelstellingen worden geformuleerd en de daarbij behorende acties worden uitgezet. Vervolgens heb je tijd om nog een aantal prospects te bellen om het concept van Sprintto voor te leggen.

12.30

Tijd voor een break. Samen met je collega's gaan we de benen strekken door een rondje lopen en vervolgens lekker te gaan lunchen.

13:30

De wekelijkse campagne meeting met online marketing collega's staat op de planning. Welke klanten hebben een campagne lopen? Wat zijn de resultaten? Waar kunnen we nog wat extra's voor betekenen?

15:00

Tijd voor een (online) kennismaking met (hopelijk) een nieuwe klant. Het bedrijf wil verder uitbreiden en zoekt het aankomend jaar veel nieuwe medewerkers. Met ons concept kunnen wij hen daarin volledig ontzorgen.

17:00

Om 17:00 uur sluit je jouw laptop en zit je werkdag erop. Terugkijkend op een werkdag waar veel nieuwe kansen zijn besproken, de kennismaking met de nieuwe klant vervolgd wordt. Dit geeft energie voor de rest van de week!

Hoe ziet het sollicitatie proces eruit?

Stap 1

We bellen eerst

Gaaf dat je geïnteresseerd bent!
Anja zal contact met je opnemen om kennis te maken

Stap 2

Eerste gesprek

Je komt langs op locatie van (hopelijk) jouw nieuwe werkgever om met Anja jouw wensen door te nemen

Stap 3

Tweede gesprek

Je komt langs voor een lekkere kop koffie en een nadere kennismaking met de directie.

Stap 4

Contractvoorstel

We zullen je een aanbod doen.

Stap 5

1e werkdag  

We heten je van harte welkom op jouw 1ste werkdag bij Sprintto.

Wij besparen niet op de tools die jij nodig hebt om je werk uitstekend uit te kunnen voeren. Je krijgt bij ons wat je nodig hebt!

Hans Steenbeek - eigenaar A1 Montage barneveld

Wij besparen niet op de tools die jij nodig hebt om je werk uitstekend uit te kunnen voeren. Je krijgt bij ons wat je nodig hebt!

Hans Steenbeek - eigenaar A1 montage barneveld

Sprintto is een innoverend werkgever. Ze staat niet stil en je krijgt kansen om jezelf verder door te ontwikkelen!

Mark

Ik krijg veel vrijheid om mijn werk te combineren met studie. Een win-win situatie waardoor ik theorie met praktijk kan combineren!  

Annemijn

Enthousiast geworden?

Dan zien wij jouw motivatie en cv graag tegemoet! Solliciteren kan rechtstreeks via de onderstaande knop. Je sollicitatie wordt in behandeling genomen door recruiter Anja. Voor vragen kun je bellen met Anja (06 27 21 02 00) of gebruik onderstaande knop om een appje te sturen.

Copyright 2022 © jobquiz